Slået op d.

Tassen kop kage opskrift: 

Tassen-kop-kager lige til at bage i vores fine tassen-kopper:

Tassen kop kage opskrift:

Ingredienser (2 personer)
42 g smeltet smør
1 mellemstort æg
2 spiseskeer rørsukker
1 teske vanilje sukker
1 spiseske piskefløde
5 spiseskeer mel
½ teske bagepulver

Forberedelse:
1. Pisk ægget sammen med sukker og vanilje.
2. Tilføj mel, bagepulver, piskefløde og smeltet smør. Pisk til en glat dej.
3. Hæld dejen i TASSEN skål 200 ml (Sørg for at skålen er stuetemperatur, ikke afkølet).
4. Bag den i mikroovn på 800 watt i 2 minutter.
5. Lad kagen afkøle, støv med flormelis.
6. Server med glæde og smil

NB: Du kan nemt lave variationer til opskriften. Lav f.eks. en chokoladekage – tilsæt da 2 teskeer kakaopulver i stedet for vanilje sukker. Eller kom lidt most bær i (enten friske bær fra haven eller optøede bær)
Du kan også bruge din yndlingsopskrift og komme dejen i en Tassen skål og bage dem i almindelig ovn.

Opskriften giver præcist til en Tassen kaffekop eller en 200 ML Tassen skål, eller til 2 x 100 ml tassen skåle

God fornøjelse